salkimorman

 “САЛКЪМ” ООД е регистрирана в България с адрес на управление гр.Пловдив,ул.Брезовско шосе 176, ТЦ Деком,ет.4,ап.23, фирмата е част от SALKIM ORM.URUN.SAN.VE TIC.LTD.STI.с адрес: Demirkoy/Kirklareli,Igneada yolu 2.km.uzeri Turkey,уеб адрес: www.salkimorman.com.tr  заниваме се с дърводобив и дървообработване,производство на слепени плотове от масив,паркет,траверс, и др. от мебелния сектор.

SALKIM ORM.URUN.SAN.VE TIC.LTD.STI. е един от фирми които са лидери в производството и търговията на масив от дърво. Площ 125000 м2, от които 20000 m2 с построена закрита площ. Напълно автоматична система месечно сушене на дървен материал конвенционалните типове на капацитета 1000 m3.широко листно и иглолистно дърво. В допълнение, една смяна на месец над 4000 m3 дървесина пара и е с капацитет от 45 000 м3 от бук и дъб производство на дървен материал.
Съсредоточете се върху качеството на суровините в развитието на нашата компания, технологии, инвестиции и разпространение на нашите продукти имат голямо влияние бързо и ефективно.
Твърди плоскости от дървесни частици се увеличава с всеки изминал ден употреба в интериорна декорация е в основата. Иновативната, здрав, лесен за употреба и елегантен кухненски плотове твърди панели, стълби, врати, и използвани за производството на висококачествени мебели. Твърди панели са произведени чрез високо чувствителни процеси.
Нашата гама на продукта на дружеството се увеличава от ден на ден. В допълнение към основния продукт, твърди масивни панели паркет, декинг, ламперия, дограма и изграждане продължи производството на дървен материал и изделия от дървен материал, траверси.
Букет от модерни съоръжения, горско стопанство, технологично оборудване, експерти и приключи изграждането на свои обекти в цялата страна, както и чрез мрежа от ексклузивни дилъри, че дървеният материал предлага професионални решения за всички ваши нужди с концепцията на неограничената услуга.